Betrouwbare vakmensen met kennis van zaken

 
rsz_over-ons
Veldhuizen Dakopbouwen maakt sinds 2007 dakopbouwen die prefab worden geleverd vanuit onze werkplaats in Bilthoven – en die binnen één dag op locatie worden geplaatst. Met deze slimme oplossing willen we verhuizen voorkomen en woonplezier vergroten. Want bouwen in de hoogte is financieel gezien een stuk aantrekkelijker dan bouwen in de breedte.

Geen geheimen

We onderscheiden ons van andere dakopbouwbedrijven door een sterke focus op innovatie. We waken ervoor dat we niet vastgeroest raken in bepaalde patronen, en kleuren graag buiten de lijntjes met onze verrassende, moderne technieken. We staan bekend om onze ruime ervaring met woningwetwoningen – daardoor weten we precies hoe we zo snel en efficiënt mogelijk een dakopbouw kunnen plaatsen op huizen die scheef, verzakt of anderszins verouderd zijn. Maar ook nieuwere huizen hebben geen geheimen voor ons.

Ontzorgen

Een van onze belangrijkste pijlers is duurzaamheid. We werken met milieuvriendelijke en/of onderhoudsarme materialen die lang meegaan en kwalitatief gezien boven andere materialen uitsteken. Maar wat we nog belangrijker vinden, is onze klant. Bij Veldhuizen Dakopbouwen geloven we namelijk in ontzorgen. We denken met onze klanten mee over de oplossing die het beste bij hun situatie past, we nemen ze uit handen wat we kunnen, en we bieden ze vooral een nieuwe kijk op zaken. Zodat ze nóg gekker worden op het huis waar ze ooit verliefd op werden. En er nog heel lang met plezier kunnen wonen.

Wil je meer over ons weten? Lees dan dit interview met onze oprichter, Geert Veldhuizen.