Een dakopbouw die past bij jóúw wensen

Een dakopbouw levert licht op, en waardevermeerdering. Maar je neemt er vooral een vanwege de zeeën aan ruimte die je ervoor terugkrijgt. Wat je daarmee doet, is aan jou. Een muziekstudio, badkamer, atelier, tuin, fitnessruimte, logeerkamer, B&B, babykamer, buitenkeuken – je kunt het zo gek niet bedenken, of we kunnen het voor je realiseren.

Groendak

Een dakopbouw geeft je extra ruimte en woonplezier, maar veel mensen vergeten dat je ook boven op de constructie aan de slag kunt. Wie geen eigen tuin heeft, tovert zijn dak gewoon om tot een urban jungle! (Of tot een onkruidparadijs, als je iets minder groene vingers hebt. Ook goed.) Hier lees je hoe je dat doet.

Licht

Licht maken, daar draait Veldhuizen Dakopbouwen de hand niet voor om. Hij ontwikkelde er zelfs twee prachtige oplossingen voor. Benieuwd welke dat zijn? Bekijk ze hier.

Duurzaam

De gemiddelde woning waaraan Veldhuizen Dakopbouwen werkt heeft vóór de dakopbouw energielabel G. Door de verbouwing verbetert dat aanzienlijk: de meeste huizen eindigen op C of B. Alleen al daarom zou je een dakopbouw nemen – maar er zitten nog veel meer duurzame voordelen aan.